Daha önce Akdeniz yöresinde çalışan ve Sason ilçesinde Akdeniz mutfağını getiren Devrim Çelik, Sason’un doğal bitki özlerini lezzetli yemeklerle buluşturdu. Yeni lezzetler keşfetmek isteyenlerin adresi olan eski By han restoran şimdiki ismiyle Yakamoz restoran mutfağın önemli bir yemeği olan terbiyeli Paçasıyla bir ilke imza attı. Genç yaşta olmasına rağmen eski aşçılara taş çıkartan Devrim Çelik, usta aşçığını gözler önüne sererek ilçe mutfağına farklı zenginlikler sunuyor. İlçe yemek kültüründen de faydalanacağını ve yakın zamanda müşterilerine sunacağını dile getiren Çelik, doğada yetişen ve evlerde bahar yemekleri arasında bulunan pancar çeşitlerinden yararlanacağını söyledi. Çelik “Restoranımıza gelen müşterilerimiz yakın zamanda doğada çıkmaya başlayacak olan cağ kebabı ve ilçemiz yemek kültüründe bu mevsimin vazgeçilmezlerinden olan Zuzubağı, şebısk, şeledemmo,gibi doğal ve sağlıklı yiyecekleri bulabilecekler. Akdeniz yemek kültürü ve doğu yemek kültürünü aynı yerde bulmaları mümkün olacaktır” dedi.