SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

SAĞLIKLI GÖRÜNTÜLER!

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesindeki antrenörler, kentteki iki büyük parkta vatandaşlara spor eğitimi vermeye başladı.

Son Güncelleme :

2020-06-29 17:12:39

SAĞLIKLI GÖRÜNTÜLER!

“TÜM PARKLARA YAYMAYI PLANLIYORUZ”

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, farklı bir projeyi hayata geçirerek, parklarda 7’den 77’ye herkesin antrenörler eşliğinde spor yapmalarını sağlamaya başladı. Spor egzersizleri, açma germe ve sağlıklı yaşam için spor faaliyetlerine Millet Bahçesi, Atatürk ve Su Parkında start verdiklerini belirten Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren, kısa zamanda kentteki tüm parklarda sabah sporu programları yapmayı planladıklarını söyledi. 
“SPOR YAPMAK HERKESİN HAKKI’
Spor yapmanın herkesin hakkı olduğunu belirten Eren yaptığı açıklamada; “Spor sadece çocuk ve gençlere yönelik bir faaliyet değil. Sağlıklı yaşam için 7’’den 77’ye herkesin spor yapması için çalışmalara başladık. Kıza samanda bütün parklarımızda organize olacağız. Düzenli ve doğru spor hareketleriyle vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için destek olacağız.” dedi. Eren ayrıca, herkesi her sabah saat 07.00 ile 08.30 saatleri arasında Millet Bahçesi, Atatürk ve Su Parkına gelerek spor yapmaya davet etti. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.