SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Ayağına sağlık Muhammed!

İstanbul ekibi Ümraniyespor’da forma giyen Batmanlı genç futbolcu Muhammed Gönülaçar, Erzurum’a attığı jeneriklikle golle dikkatleri üzerine çekti.

Son Güncelleme :

2020-07-20 15:25:16

Ayağına sağlık Muhammed!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Ümraniyespor arasında oynanan ligin son maçında, Erzurum aldığı 4-1 galibiyetle Süper Lig’e yükseldi. Ümraniyespor’un aldığı ağır mağlubiyette takımının tek golünü atan Batmanlı Muhammed Gönülaçar’ın kaydettiği gol parmak ısırttı. Ceza sahası dışında üzerine gelen meşin yuvarlağı iyi bir şekilde kontrol ettikten sonra, topu sert bir şutla doksan olarak tabir edilen noktaya gönderen Gönülaçar büyük alkış aldı. Performansıyla da büyük beğeni toplayan 25 yaşındaki genç futbolcunun, yakında zamanda Süper Ligde forma giymesi bekleniyor. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.