SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

KIRTASİYECİLERE DESTEK ZAMANI!

Ulusal market şubelerinin kırtasiye malzemelerini satması nedeniyle bazı vatandaşlar birlikte Batmanlı kırtasiyecilere destek çağrısı yaptı.

Son Güncelleme :

2020-09-04 16:41:40

KIRTASİYECİLERE DESTEK ZAMANI!

Pandemi döneminde ulusa market şubelerinin ciddi kazanç elde ettiğini, aylardır iş yapamayan Batmandaki kırtasiyelerin okulların açılmasıyla iş yapacağı bir dönemde ulusal market şubelerinin küçük bir farkla kırtasiye malzemeleri satması sosyal medyada tepki gördü. Bir çok vatandaş “birkaç lira fazla olsun ama Batmanlı hemşehrilerimiz kazansın” kampanyası başlattı. Gazetemize konuşan İsmail Kaya adlı vatandaş “Ulusal marketler zinciri şehrin her mahallesinde her sokağında tüm küçük esnafı öldürecek düzeyde her işi yaparken, Batmanın küçük esnafları kira derdinden bir türlü kurtulamadı. Pandemi döneminde hiç kapanmayan, diğer iş kollarına göre yeterince kazanç elde eden market zincirleri, aylardır okulların kapalı olması nedeniyle iş yapamayan kırtasiyelerin de işine el atarak okul malzemesi satışı yapıyorlar. Bu sene onların kazandığını kimse kazanmadı. Bari bıraksınlar kırtasiyeciler nefes alsın. Gelin, bu yıl bir farkındalık yaratıp tüm okul ihtiyaçlarımızı kırtasiye esnafımızdan alarak onlara destek olalım. Gerekirse bu bir kampanyaya dönüşsün. Kırtasiye malzemelerini kırtasiyelerden alalım. Malzemelerimizi, ihtiyaçlarımızı Batmanın firmalarından alalım. Küçük esnafımızı, komşumuzu, akrabamızı destekleyelim” dedi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.