SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Gap Mahallesi'nde silahlar konuştu!

Son Güncelleme :

2020-10-24 17:07:02

Gap Mahallesi'nde silahlar konuştu!

Batman kent merkezinde iki kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavgada yoldan geçen bir vatandaş ayağından yaralandı. Olay Gap Mahallesi Sedat Özevin Caddesi üzerinde meydana geldi. Kimlikleri öğrenilemeyen iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle sözlü başlayan tartışma, bir anda kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı kavgada, yoldan geçen bir vatandaş seken kurşunla ayağından yaralandı. Ayrıca çevredeki araçlara da birkaç kurşun isabet etti. Korku dolu anların yaşandığı olayın ardından, 112 sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırdı. Emniyet güçleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM ALANI

Mehmet 0000-00-00

Kavga ediyorsunuz bir birinize sıkın kaldırımdaki adamın ne suçu var arabaralarin.ne suçu var Eskinde kavga iki tekne iki tokatı şimdi erkekliği silahta bulan kişiler habisenede bir ömür.mutluluklar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.