SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

COVİD-19’UN KİTABINI YAZDI

Batman’lı Yazar Metin Özmen Covid-19’un Şifresi “T” kitabını yayınladı.

Son Güncelleme :

2020-11-18 14:38:13

COVİD-19’UN KİTABINI YAZDI

Daha önce “Başarıda Arkadaş Seçimi” ve “Değerler Eğitimi”  kitap setiyle okurlarıyla buluşan Özmen, son olarak bütün dünyayı kasıp kavuran Covid-19 ile ilgili kitap yazdı.

Covid-19’un Şifresi ‘T’ kitabını yazan Sason’lu gazeteci ve yazar Metin Özmen, anlamlı mesajlar verdi. Özmen, kitap ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Bir anda dünyamıza bir görevli yada bir misafir geldi ve yaşadığımız her alana, hatta aldığımız nefese bile müdahale etti.  Belki de ilk defa hayatımıza bu denli fazla müdahale eden bir misafirle karşılaşıyoruz. Sonra anladık ki bu misafir bir görevli ki kKainatta tesadüf yoktur,  öutlaka biri tarafından görevlendirilmiş bir misafir. Bizlere bazı mesajlar vermek istiyor sanki; bunu görevlendiren Zat bizim yaptıklarımızı iyi biliyor ve buna karşılık bize çeşitli mesajlar gönderiyor, bu misafirle. Bizi uyardı adeta bu mesajlarla.

Verilen mesajı anlama, idrak etme niyetiyle mesajı gönderenin yoluna hizmet etme temennisiyle mesajı gönderenin ilham, yardım ve inayetleriyle aslında bu misafir gibi benim de hiç gündemimde olmayan, yazmayı düşündüğüm kitaplar arasında bulunmayan ama takdiri İlahi ani olarak kalbime gelen bir ilham ile bir şeyler yazmaya karar verdiğim, geldiği anda da sonrasında da kalbe ‘T’ harfi ile başlayan kelimeler olarak doğan bir kitapla sizlerle beraberiz tekrar”

“İLHAMLA KENDİMİZİ ÇALIŞMANIN İÇİNDE BULDUK”

Aslında Pandemi başladığından beri Covid’in vermek istediği mesaj yönünün eksik kaldığını dile getirdiklerini, herkesin bu işin bilimsel yönüne odaklandığı bu işin mesaj yönünün çok az dillendirildiği belirten Yazar Özmen, dillendirenlerin fazla gündemde olmadığı, veyahut daha gür bir ses ile dillendirilmesi gerektiği bizim de  beynimizi kurcaladığını söyledi. Özmen “Kitapta ‘T’ ler ışığında bu misafiri bize belli mesajlarla gönderenin ezeli mesajlarına ve uyarılarına yer vermeye çalışmakla  beraber -malumunuz yaklaşık 30 yıldır Sağlık sektöründeyiz- bir yönüyle de teşhis ve tedaviler konusunda bu işin merkezinde olduğumuzdan dolayı sağlık açısından da dikkat etmemiz gereken mesajları yazıların çoğunda birlikte sunmaya çalıştık.

Şunu asla unutmayalım: Bize getirilen mesajları alırsak, misafir yada vazifedar görevini bitirip gidecek. Mesajları almazsak ek görevlendirme ile görevi uzatılabilir yada bu gider daha ağır mesajlar getiren başka bir misafir, başka bir görevli gelir.

Kitabın istifadeye medar olması, verilmek istenen mesajları anlamamıza ve hayatımıza bu anlamda çeki düzen vermemize sebep olması temennisiyle” şeklinde mesaj verdi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.