SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Çanta dolusu tarihi eser ele geçirildi

İlimizde bir şahsa ait çantada yapılan aramada; bin 524 bronz sikke, 90 bronz sikke parçası, 71 bronz yüzük ve parçası, 2 pişmiş toprak obje, bir cam parçası, 223 metal parçası, 4 deri kitabe ve kılıfı ele geçirildi.

Son Güncelleme :

2021-01-26 17:48:16

Çanta dolusu tarihi eser ele geçirildi

Jandarma ekipleri, kent merkezinde ikamet eden bir şahsın evinde tarihi eser niteliğinde malzeme bulunduğu ve satmak için müşteri aradığı yönünde istihbarı bilgi alındığını belirterek bir operasyon düzenlendiğini belirtti. Ekipler tarafından şüphelinin fiziki olarak yapılan takibi sonucu Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında yakalandığı belirtilen açıklamada, şahsın yanında bulunan çanta içerisinde yapılan aramada; bin 524 bronz sikke, 90 bronz sikke parçası, 71 bronz yüzük ve parçası, 2 pişmiş toprak obje, bir cam parçası, 223 metal parçası, 4 deri kitabe ve kılıfı ele geçirildiği kaydedildi. Gözaltına alınan şahsın jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi.(Bülten Haberi)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.