SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Mazhar Ekmen’den esnafa destek çağrısı

Batman’ın kanaat önderlerinden Mazhar Ekmen, koronavirüs süreciyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme :

2021-03-03 17:38:55

Mazhar Ekmen’den esnafa destek çağrısı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün kentimizde azalmış olmasını sevinçle karşıladıklarını belirten Mahzar Ekmen, sağlık çalışanları ve yetkililere teşekkür ederken, zor bir dönem geçiren esnaflara da destek çağrısında bulundu. Ekmen, “Salgınla mücadelede fedakarca sorumluluklarını ifa eden, ailesinden ve yaşamından azami ölçüde feragat ederek bizlere hizmet eden, doktorlarımız, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımıza bir vatandaş olarak minnetle teşekkür ediyorum. Pandeminin dayattığı yeni normallere ve kurallara uyum noktasında, sadece masa başında değil, saha uygulamalarına da bizzat katılarak, hemşehrilerimizin yanında olduğunu daima hissettiren Sayın Valimiz Hulusi Şahin'e şükranlarımı sunuyorum. Zorunlu olarak, yeni kurallar gereği mekanlarını açamayan ancak vatandaşlara hizmet etmeye ve faaliyetlerine devam etmeye çalışan, emekçi, işçi, esnaf kardeşlerimizin de bu salgın dolayısıyla ciddi kayıplar yaşadıklarını biliyor ve fedakarlıkları takdire şayandır. Yeni normalleşmeyle birlikte ümit ediyoruz ki, el birliğiyle esnafımızın destekçisi olacak ve daha güzel günlere ulaşacağız. Ayrıca, insanlarımıza büyük acılar yaşatan Covid-19 pandemisiyle mücadelede normalleşmenin kalıcı olması için tedbirlere devam etmeliyiz. Unutmamalı ki; salgın, sosyal ve bireysel yaşamımıza, yeni normaller dayattı. Memleketimizde, akraba ve dostlarımızı kaybettik ve büyük acılar yaşadık. Bu süreçte yitirdiğimiz dost ve akrabalarımıza son görevimizi, maalesef gönlümüzden geçtiği gibi yerine getiremedik. Ancak dost, akraba ve insanlarımızın, dirayetlerine de, inançlarının gücüne de tanıklık ettik, Elhamdulillah güçlü bir toplumuz. Yakınlarını kaybeden tüm hemşehrilerime başsağlığı, vefat edenlere Allah'tan rahmet ve ailelerine de sabırlar diliyorum” dedi.

YORUM ALANI

Akif 0000-00-00

İlk önce sen köylülerin yediğin hakkını ver gercuste herkes tapu aldı senin yüzünden hala tapularını alamayan köylüler var

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.