SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

"Önceliğimiz yüz yüze eğitim"

Yüz yüze eğitim ile ilgili açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sağlık koşullarının daha önemli olduğunu belirtti.

Son Güncelleme :

2021-04-02 16:15:46

“VALİLİKLER HER İLE ÖZGÜ KARARLAR ALIYORLAR”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, okulları yakından takip ettiklerini belirterek salgın döneminde ortaokullarda yüzde 76, liselerde ise yüzde 70 civarında katılımın olduğunu söyledi. Bakan Selçuk, "Valiliklerimiz, İl Hıfzısıhha Kurullarıyla beraber değerlendirmeler yapıyorlar ve her ile özgü kararlar alıyorlar. Tüm valilerimize, ekiplerimize teşekkür ediyorum. Zor bir süreç yaşıyoruz ama bunu hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz. Bir taraftan aşı süreci devam ediyor. Toplumumuzda her gün her an değişimleri izleyerek ortak kararlar almaya çaba gösteriyoruz, istiyoruz ki önümüzdeki süreçte yüz yüze eğitime doğru çok daha katılımlı bir şekilde devam edelim, koşullar bir an önce düzelsin. Bizim önceliğimiz tabii ki yüz yüze eğitim ama salgın şartlarını dikkate alarak, okulları açık tutma isteğimize rağmen, diğer ülkelere baktığımızda daha fazla kapalı olduğunu görüyoruz ama bu yine sağlık öncelik prensibimizden kaynaklanan bir şey. Bu zor dönemde bir teşekkür de velilerimize" dedi. (Mehmet İslamoğlu)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.