SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

GÜREŞ BİZİM İŞİMİZ!

Antalya’da yapılan minikler Türkiye Güreş Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılan Batman Petrolspor Güreş takımı yine fırtınalar estirdi.

Son Güncelleme :

2021-06-16 15:58:22

GÜREŞ BİZİM İŞİMİZ!

Şampiyonada 4 Türkiye derecesi eden ekibimiz, takım halinde de Beşiktaş’ın ardından Türkiye ikincisi oldu.

KÜÇÜK İSMAİL TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

09-15 Haziran tarihlerinde Antalya’da düzenlenen şampiyonaya kalabalık bir ekip halinde katılan Petrolspor 12-13 yaş güreş takımı, yine minderleri salladı. Şampiyonada İsmail Korkmaz ile Türkiye Şampiyonluğu elde eden Petrolspor; Cemil Efetürk’le Türkiye ikinciliği, Harun Kaplan ile Osman Kaplan’la da Türkiye üçüncülükleri aldı.

238 TAKIM ARASINDA İKİNCİ OLDUK

Bireysel başarıların yanı sıra takım halinde de harika bir performans sergileyen minik güreşçilerimiz, 238 takım arasından Beşiktaş’ın ardından Türkiye ikincisi olarak büyük sükse yaptılar. Tam 238 takım katıldığı dev organizasyonda milli takıma sporcu verecekleri için çok mutlu olduklarını belirten Güreş Takımı Antrenörümüz İbrahim Halil Kay, “Batman Petrolspor güreş takımı olarak tabii ki aldığımız bu başarıların arkasında önemli bir ekip ruhu olduğunu söyleyebilirim. Türkiye Petrollerinin, maddi ve manevi olarak her zaman sporcularımızın arkasında olması başarımızın en büyük faktörüdür. Bu sürecin tüm aşamalarında birçok kişinin katkısı vardır. Bu bağlamda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi. (Murat Ezgin)

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.