SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

‘ÖĞRETMEN AKADEMİSİ BULUŞMASI’ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Son Güncelleme :

2021-11-25 12:04:06

‘ÖĞRETMEN AKADEMİSİ BULUŞMASI’ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Batman Üniversitesi ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerin mesleki gelişimlerini desteklemek amacı ile 24 Kasım 2021 tarihinde Batman Üniversitesi-Öğretim Akademisi Buluşması Projesine imza attı. Protokolün imzaları Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin ile İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından atıldı. İlimizde görev yapan öğretmen ve yöneticileri kapsayan Öğretmen Akademisi Buluşma Projesi, Batman Üniversitesi ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasındaki “Batman 2023 Eğitim Akademileri” İş birliği Protokolüne dayanıyor. Proje ile her yıl 24 Kasım tarihinden başlamak üzere öğretmenlerin gelişimini desteklemek amacı ile “Öğretmen Akademisi Buluşması” gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

“ÖĞRETMENLERİN BİLGİ, DONANIM VE TECRÜBELERİNİN ARTTIRILMASI AMAÇLANIYOR”

Proje ile Batman’da görev yapan öğretmenlerin öğrencilerine rol model olması, öğretmenlerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, eğitime verilmesi gereken değer konusunda farkındalık oluşturulması ve ilde görev yapan öğretmenlerin yeni eğitim yaklaşımlarını edinmelerinin sağlanması, Batman Üniversitesi ve İl Milli Eğitim iş birliğinde uzman akademisyenler tarafından uygulanacak faaliyetlerle öğretmenlerin bilgi, donanım ve tecrübelerinin arttırılması amaçlanıyor. Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm eğitim kurumlarında uygulanacak proje sonucunda ildeki bin 840 yönetici ve öğretmenin fayda görmesi ve aynı zamanda günümüz eğitim sistemleri konusunda kendilerini geliştirmeleri de amaçlanıyor. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.