SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Tandır ekmeği meslek oldu

Tandır ekmeğine ilgi artıyor...

Son Güncelleme :

1970-01-01 02:33:37

Tandır ekmeği meslek oldu

Geleneksel tandır ekmeği bir çok vatandaş için ‘ekmek kapısı’ oldu. Kentin birçok noktasında yapılan ve doğal lezzetiyle özgü bir tat olan tandır ekmeğine vatandaşların ilgisi her geçen gün daha da büyüyor. Kentin birçok noktasında yapılan tandır ekmeğine her geçen gün ilgi artıyor. Tamamen katkısız ve doğal olan tandır ekmeği, lezzetiyle de diğer ekmek çeşitlerine göre ayrı bir yere sahip. Belde Mahallesinde 4 ay önce hizmete giren ve 5 bayan tarafından yapılan ekmekler, oldukça ilgi görüyor. Katkısız ve lezzetli olmasının yanı sıra doğal ortamda tandır ateşinde pişirilen tandır ekmeğine olan ilginin arttığını ifade eden işletme sahibi Ahmet Gülsever “4 aydır evin bahçesinde 5 bayan personelimizle doğal ortamda tandır ekmeği yapıyoruz. Yaptığımız tandır ekmekleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Günlük ortalama 750 adet ekmek yapıyoruz ve bunların içinde normal tandır ekmeği, tam buğday ekmeği, çörek ve yağlı sütlü ekmek yapıyoruz. Tanesini 2 ile 2,5 lira ya satıyoruz, yaptığımız ekmek tamamen doğaldır” dedi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.