SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Yazar Zorlu, çocuklarla buluştu

Türkiye'nin ilk ve tek yerli karakterinin canlandırıldığı kitapların yazarı Ayşe Gül Kara Zorlu, yerli karakter şakrak eşliğinde değerler eğitimi konulu söyleşiye katıldı. Panele katılan öğrenciler, Yazar Zorlu’yu soru yağmuruna tuttu.

Son Güncelleme :

1970-01-01 02:33:38

Yazar Zorlu, çocuklarla buluştu

 

54. Kütüphane haftası kapsamında İl Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” kapsamında Ayşegül Kara Zorlu, “Şakrak” isimli kitabını çocuklar için imzalarken, çocuklara kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu ve kitap okuma alışkanlığı kazanmaları yönünde öğütler verdi.  Şakrak’ın çizgi filminin de gösterildiği imza töreninde Yazar Zorlu, kitap içerisinde bulunan şifreleri çözen çocuklar için özel hediyeler verileceği bilgisini verdi. Şakrak’ın bilmece kitabından çocuklara sorular soran Yazar Zorlu, doğru cevap veren çocuklara Şakrak’ın Bilmece Kitabı’nı hediye ederken, program sonunda da çocuklar için kitaplarını imzaladı. (Bülten Haberi)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.